Carl Eric

Välkommen till min hemsida!

Profilbild Carl Eric

Jag heter Carl Eric Ericsson, är 20 år och bor just nu i Sveriges främsta universitetsstad, Uppsala. Här läser jag på teologiska institutionen vid Uppsala universitet med målet att bli präst i Svenska Kyrkan. Jag är uppväxt i Gustavsberg i Värmdö kommun utanför Stockholm, och har även en koppling till grannkommunen Nacka där jag både har gått i skolan och även jobbat under flertalet år. Mina rötter har jag i Skåne och i de svenskspråkliga delarna av Finland, Östra Nyland för att vara mer exakt.

När jag inte studerar ägnar jag mycket tid som ideell ungdomsledare i Nacka Församling, där jag arbetar med barn och ungdomar i allt från läxhjälp och skaparverksamhet till ledarutbildning och konfirmandarbete. Dessutom åker vi ofta på läger – något som jag tycker väldigt mycket om! Jag arbetar även som kyrkvaktmästare, både i Nacka Församling och Heliga Trefaldighets Kyrka i Uppsala, ett arbete som jag tycker väldigt mycket om!

Mitt andra stora intresse är kollektivtrafik och infrastruktur, i synnerhet bussar och tåg. Det är ett intresse som har följt mig ända sedan jag var riktigt liten. Det är inte omöjligt att det dyker upp något inlägg om det här på hemsidan. Det finns också en några buss- och tågbilder att titta på i mitt galleri. Detta intresse ledde också till att jag fick skapa en ny hemsida åt Barks Buss, gör gärna ett besök där! www.barksbuss.se

Denna hemsida är nu tänkt att bli mer av en blogg, och inläggen hittar ni på startsidan. Hur ofta jag kommer att uppdatera den vet jag inte, men titta gärna in då och då! Har ni några frågor? Tveka inte att ta kontakt med mig! Här finns kontaktuppgifter!

Allt gott!

Carl Eric