Barks Buss – våra bussar

Hos Barks Buss åker ni alltid med moderna bussar av högsta kvalité! För närvarande har vi 4 stycken Volvo 9700HD, vilket garanterar hög kvalité och bra standrad. I våra bussar tankar vi förutom Diesel även AdBule vilket minskar utsläppen av de skadliga kväveoxiderna. Bättre för miljön – och för dig! Mer om AdBlue kan du läsa på deras hemsida.

BUS2GO

BUS2GO är vår strösta buss. Den tar 53 passagerare, och tack vare motorns placering rymmer den även väldigt mycket bagage. Bussen är utrustad med fällbara stolar som alla har tre-punktsbälten. Bussen är utrustad med toalett, eluttag, Aircondition, CD/DVD-system (extra stora skärmar), kylskåp och kaffebryggare. Det går även att koppla in dator eller musikspelare till bussens ljud-och bildsystem.

LET’S GO

LET’S GO är vår näst största buss. Den rymmer 49 passagerare och är utrustad med fällbara stolar som alla har tre-punktsbälten. Bussen är dessutom utrustad med toalett, eluttag, Aircondition, CD/DVD-system, kylskåp och kaffebryggare. Bussen är utrustad med en kamera längst fram, vilket gör det möjligt att använda bussen till teckenspråksguidningar.

JUST GO
JUST GO är vår nyaste och modernaste buss. Den rymmer 44 passagerare och är utrustad med fällbara stolar som alla har tre-punktsbälten. Bussen är dessutom utrustad med toalett, eluttag, Aircondition, CD/DVD-system, kylskåp och kaffebryggare.

GR8 BUS

Great Bus är vår minsta buss, perfekt för det mindre sällskapet som vill komma lite närmre varandra. Bussen rymmer 37 passagarare och är utrustad med fällbara stolar som alla har tre-punktsbälten. Bussen är dessutom utrustad med toalett, eluttag, Aircondition, CD/DVD-system, kylskåp och kaffebryggare.

I alla bussar går det dessutom att sätta in bord, till kostnad av två sittplatser. Meddela detta när ni bokar buss hos oss.

Vi har även tre stycken rymliga släpvagnar som går att koppla bakom alla våra fyra bussar. Perfekt om ni har extra mycket packning, exempelvis skidor eller instrument!

NYHET! Nu kan vi erbjuda 4G-routrar som ger ett snabbt trådlöst internet på bussarna. Dessa är flexibla och går att placera i vilken buss ni vill! Hör av er för mer information!

© Alla tre bilderna är fotograferade av Carl Eric Ericsson, www.carlericericsson.se